Skip to main content

MOBAs utveckling

Vi driver utvecklingen

 

Utveckling, framsteg och ny teknik, det är vad MOBA och våra mer än 100 ingenjörer och filialer strävar efter dagligen. Kundservicen är maximerad genom vår kostnadsfria fjärrsupport och möjligheten till personlig service på plats.

Vår expertis inom arbete med maskinstyrning, som kräver olika specifikationer, är nyckeln till att upprätthålla vårt rykte som en branschledare. MOBA know-how omfattar: teknisk kunskap, personlig service och strävan efter att överträffa kundens behov, önskemål och förväntningar!


Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta och utveckla de bästa lösningarna ... för dig!

MOBAs Innovationscenter

Kom i kontakt med våra teknikexperter

Kom i kontakt med våra teknikexperter, diskutera tekniska lösningar och få värdefull information för dig och ditt system.

 Besök vårt Innovationscenter

MOBAs produktplattform

Premiumprodukter för smartare maskinstyrning

 

Mobas produktplattform levererar komponenter av högsta kvalitet för olika lösningar. Ett brett utbud av styrenheter, sensorer och HMI som är utrustade med standard eller anpassade lösningar för ditt behov. Med sin öppna och modulära struktur, kan alla produkter enkelt integreras i befintliga system.

Vår produktplattform sätter standarder för komponenter i den mobila maskinstyrningsbranschen med komponenter till systemintegratörer, ingenjörsbyråer och tillverkare av originalutrustning. Plattformens webbplats erbjuder kunder från alla branscher, alternativet att välja komponenter som är bäst lämpade för deras unika behov.

 Besök vår produktplattform

Ansvarig Sverige

Andreas Quarfordt

VD

Namn: Andreas Quarfordt
Telefon: +46 (0)20 20 30 25

Kontakta oss

Ansvarig Sälj & Marknad Sverige

Patrik Wallgren

Operativ Chef

Name: Patrik Wallgren
Phone: +46 (0)20 20 30 25

Kontakta oss


MOBA Social Channels