Skip to main content

MOBAs Service

Förstklassig Service och Support

MOBA erbjuder produkter av högsta kvalitet, speciellt utvecklad och designad för användning under alla typer av förhållanden. Det ställer även krav på en förstklassig support.

MOBA har marknadens enda kostnadsfria fjärrsupport. Och hjälpen är aldrig mer än ett samtal och en knapptryckning bort. I 91% av fallen är problemet löst inom två timmar. Samma tekniker som har installerat systemet och utbildat dig ger dig support. Vi har kontor över hela Sverige och du får hjälp snabbt, enkelt och kostnadsfritt. MOBA – smartare maskinstyrning.

Vi ser till att ditt system fungerar smidigt, så att du kan arbeta problemfritt och effektivt!

Fjärrsupport

FJÄRRSTYRD SUPPORT

SNABB HJÄLP, VAR DU ÄN ÄR

MOBA har marknadens enda kostnadsfria fjärrsupport. Och hjälpen är aldrig mer än ett samtal och en knapptryckning bort. I 91% av fallen är problemet löst inom två timmar. Samma tekniker som har installerat systemet och utbildat dig ger dig support. Vi har kontor över hela Sverige och du får hjälp snabbt, enkelt och kostnadsfritt. MOBA – smartare maskinstyrning 


STEG 1: RING

Ring upp MOBA fjärrsupport och tala med oss personligen, som känner dig och din maskin.

STEG 2: TRYCK

Tryck först på de fysiska ljusknapparna på displayen och sen på  ”Begär hjälp”  och din tekniker fjärransluter.

STEG 3: DIREKT SUPPORT

Teknikern analyserar problemet och kan guida dig direkt, utan att behöva ta sig till din arbetsplats. 

MOBAS innovationscenter

KOm i kontakt med våra teknikexperter

Kom i kontakt med våra teknikexperter, diskutera tekniska lösningar och få värdefull information för dig och ditt system.

Besök vårt Innovationscenter

MOBAS Produktplattform

Premiumprodukter för smartare maskinstyrning

Mobas produktplattform levererar komponenter av högsta kvalitet för olika lösningar. Ett brett utbud av styrenheter, sensorer och HMI som är utrustade med standard eller anpassade lösningar för ditt behov. Med sin öppna och modulära struktur, kan alla produkter enkelt integreras i befintliga system.

Vår produktplattform sätter standarder för komponenter i den mobila maskinstyrningsbranschen med komponenter till systemintegratörer, ingenjörsbyråer och tillverkare av originalutrustning. Plattformens webbplats erbjuder kunder från alla branscher, alternativet att välja komponenter som är bäst lämpade för deras unika behov.

Besök vår Produktplattform

Ansvarig Sverige

Andreas Quarfordt

VD

Namn: Andreas Quarfordt
Telefon: +46 (0)20 20 30 25

Kontakta oss

Ansvarig Sälj & Marknad Sverige

Patrik Wallgren

Operativ Chef

Name: Patrik Wallgren
Phone: +46 (0)20 20 30 25

Kontakta oss


MOBA Social Channels