Skip to main content

MOBA Gruppen :: I korthet

MOBA – Maskinstyrning SEDAN 1972

MOBA har varit en kraft att räkna med inom maskinstyrning i över  40 år . Vår långa erfarenhet och stora kunnande inom automationsteknik gör att vi idag är ett etablerat namn inom maskinstyrning

Lösningar

Vi grundades 1972 och har utvecklats till en global aktör med det marknadsledande utjämningssystemet MOBA-matic II och nyskapande system som PAVE-IR. Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som är viktigast på byggplatsen. Vi är kända för exakt och stabil spjutspetsteknik med fokus på god användbarhet. Vi är sedan 25 år tillbaka erkända experter inom avfallshanteringsindustrin. MOBA-gruppen är en föregångare inom identifiering och mobila vägningssystem. Bland våra kunder världen över finns Caterpillar, Volvo, Dynapac, Bomag, Vögele, Ammann, och Ruthmann.

GLOBALT

 Vi är det smarta valet inom maskinstyrning. Över 100 utvecklare och 500 medarbetare över hela världen har ett gemensamt mål: att varje dag arbeta för att förbättra hållbarheten inom maskinstyrning. Nära samarbete mellan huvudkontoret i Limburg an der Lahn och dotterbolag i Europa, Asien och Nord- och Sydamerika skapar nya perspektiv för utveckling. Med hjälp av vårt internationella återförsäljarnätverk kan vi vara närvarande och driva utvecklingen vidare över hela världen.

Smartare Maskinstyrning - helt enkelt.

Nya Ideér och avancerad teknologi

Att utveckla nya teknologier och lösningar brinner vi för! Och vi strävar alltid efter att hålla högsta nivå och kreativitet på våra innovativa projekt inom Maskinstyrning. Mer än 100 utvecklingsingenjörer arbetar globalt för att utveckla och genomföra nya idéer, produkter och teknologier. Med MOBA sker utveckling plats inte bara i våra tillverkningsanläggningar, men också på fältet, där våra produkter används. Vi utökar vår kunskap genom testning av våra maskinstyrningar inom respektive område. Vi införlivar direkt feedback från våra användare för att optimera och utveckla nya MOBA produkter och system. Tillsammans kan vi därigenom utveckla lösningar som ständigt förbättras och ger en optimerad för användning. Smart helt enkelt.

MOBA Corporate Video

  • 1972 Grundades
  • Paul G. Harms Grundare
  • Familjeägt Företagsform
  • 500+ Anställda
  • € 70 Mio.+ Omsättning
  • 15+ Kontor globalt
  • 100+ Återförsäljare globalt

Lojala, pålitliga och engagerade

Vi strävar alltid efter att vara en engagerad och pålitlig partner, vårt arbete sker alltid ur kundens perspektiv. Därför är flexibilitet, lyhördhet och trygghet våra ledord. Vi arbetar sida vid sida med våra kunder, vilket ger personlig support och service. Som tryggheten i att vara ett globalt bolag med lokal närvaro i varje land och region, är vi alltid tillgängliga för att arbeta direkt på plats med våra kunder och partners.

Ansvarig Sverige

Andreas Quarfordt

VD

Namn: Andreas Quarfordt
Telefon: +46 (0)20 20 30 25

Kontakta oss

Ansvarig Sälj & Marknad Sverige

Patrik Wallgren

Operativ Chef

Name: Patrik Wallgren
Phone: +46 (0)20 20 30 25

Kontakta oss


MOBA Social Channels